Pagina proiectului PCR06TM@Slavici, finanțat local de Fondul Științescu, gestionat de Fundația Comunitară Timișoara. Pentru mai multe detalii accesați: www.timisoara.stiintescu.ro. Mulțumim, Științescu Timișoara!

În acest an școlar, la Liceul Ioan Slavici continuă activitățile Programare cu răbdare . Acestea abordează tematica propusă prin proiectul Programare cu răbdare la Slavici – PCR06TM@Slavici, și anume: programare (algoritmică, python), robotică (arduino), grafică 3D.

Vrei să intri în echipa PCR06TM? Activitățile noastre se desfășoară fizic, cu respectarea tuturor normelor sanitare, în fiecare vineri de la ora 13, la Liceul Ioan Slavici (sala 202).Ești din alt oraș și vrei să urmărești activitățile noastre?

Nu poți participa fizic la acestea? Poți să intri în legătură cu noi online, în fiecare marți de la ora 14 (link de conectare: https://meet.google.com/kov-qouv-akh). Pentru mai multe detalii, contactați responsabilii acestei activități: Simina Maris, Florin-Alexandru Bude.

Programare cu răbdare este un proiect internațional al Asociației EduSoft de educație IT și învățare activă a informaticii, dedicat tinerilor.